Boudoir

""
""
""
""
""
""
""
""
01 / 08

Boudoirkuvaus


Tämä kuvauspaketti on matka itsesi kanssa. Pääset keskittymään itseesi ja omaan kehoosi lempeällä tavalla. Kuvaus on turvallinen tila missä me teemme yhteistyötä toteuttaaksemme sinun toiveesi. Jokainen boudoirkuvaus on omanlaisensa juuri tämän takia. Boudoir voi olla seksikäs, voimakas, ujo ja/tai sensuelli. Sinä itse määrität minkälainen kuvaus on ja menemme aina sinun ehdoillasi.

 

Boudoirkuvauksessa keskitytään kuvaamaan kehoa. Kuvissa voi esiintyä alasti, alusvaatteissa tai voi olla enemmänkin vaatetta päällä. Boudoirkuvauksiin voi tulla yksin tai kumppanin kanssa. Kuvaus pidetään kotistudiollani tai miljöössä. Voimme myös kuvata sekä sisällä kotistudiolla, että ulkona läheisessä puistossamme. (Huom. meillä on allergisoiva koira, joten vaikka koira ei ole paikalla kotistudio ei sovi todella allergisille)

 

Pyrin luoman turvallisen tilan valokuvaukseen missä kuvattava voi tuntea itsensä tervetulleeksi ja kauniiksi omana itsenään riippumatta sukupuolesta, iästä, etnisestä tai kansallisesta alkuperästä, uskonnosta ja vakaumuksesta, vammasta, terveydentilasta tai seksuaalisesta suuntautumisesta.

 

Kaikki kehot ovat kauniita ja ansaitsevat tulla kuvatuksi.

PRIce


BOUDOIR

About 2-3h

300€ + PHOTOS/ 600€ ALL PHOTOS


PHOTOS


The price of additional photos depends on the amount of photos ordered.

All photos from gallery - 350€

50 pictures - 250€

25 pictures - 200€

10 pictures - 99€