PICKNICKFOTOGRAFERING: MINNESVÄRDA STUNDER OCH DELIKATESSER I NATURENS FAMN


Välkommen till en unik fotograferings upplevelse som kombinerar en läcker picknick med vackra fotografier! Min fotografering erbjuder mer än bara foton - det är en upplevelse som kommer att stanna kvar hos dig under en lång tid. Under fotograferingen ordnar jag en härlig picknick i en vacker naturmiljö.


VAD ÄR EN PICKNICKFOTOGRAFERING?

Picknickfotografering kombinerar en avslappnad utomhusupplevelse med professionell fotografering. I paketet ingår:

  • Fotograferingstjänster.
  • En läcker picknick: läckra veganska snacks från kahvila Rakastan. På menyn finns både söta och salta delikatesser och en dryck (lemonad, kaffe eller te).
  • Förnödenheter till picknicken. Du behöver inte oroa dig för något, koncentrera dig bara på att njuta av stunden.


Kahvila Rakastan är känt för sin kvalitet och sina kärleksfullt tillagade veganska delikatesser, så du kan vara säker på att din picknick kommer att vattnas i munnen och vara full av smak.


Fotograferingen varar i cirka två timmar och inkluderar både fotograferingen och picknickmomentet. De färdiga bilderna levereras digitalt som högkvalitativa filer som du kan använda som ett minne av den här speciella dagen.


BOKA NU OCH SKAPA MINNESVÄRDA STUNDER!

Ta kontakt för att boka en picknickfotografering som kombinerar en godbit och vackra bilder. Det här är det perfekta sättet att fira speciella ögonblick som årsdagar, födelsedagar eller bara njuta av en vacker dag med dina nära och kära.


Varmt välkommen att uppleva en minnesvärd picknickfotografering!


MINNESVÄRDA STUNDER OCH DELIKATESSER I NATURENS FAMN

pris och info


Baspaket för två: 500€

Tilläggspersoner: 20€ per person

Fotograferingstid: ca 2h

Priset innehållet hela fotogalleriet!