PIKNIK-KUVAUS: IKIMUISTOISIA HETKIÄ JA HERKUTTELUA LUONNON HELMASSA


Tervetuloa ainutlaatuiseen valokuvauselämykseen, joka yhdistää herkullisen piknikin ja kauniit valokuvat! Kuvaukseni tarjoaa enemmän kuin vain valokuvia – se on kokemus, joka jää mieleen pitkäksi aikaa. Kuvauksen yhteydessä järjestän teille ihastuttavan piknikin luonnonkauniissa ympäristössä.


Mikä piknik-kuvaus on?

Piknik-kuvaus yhdistää rennon ulkoilmanautinnon ja ammattimaisen valokuvauksen. Paketti sisältää:

  • Kuvauspalvelut: Ammattitaitoisesti toteutettu kuvaus, jossa ikuistan teidän parhaat hetket luonnon keskellä.
  • Herkullinen piknik: Kahvila Rakastanin maistuvat vegaaniset eväät. Valikoimaan kuuluu makeita ja suolaisia herkkuja sekä juomat (limu, kahvi tai tee).
  • Piknik-tarvikkeet: Tuon paikalle kaiken tarvittavan, kuten viltin, astiat ja muut piknik-tarvikkeet. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään, vaan voit keskittyä nauttimaan hetkestä.


Kahvila Rakastan tunnetaan laadukkaista ja rakkaudella valmistetuista vegaanisista herkuista, joten voit olla varma, että piknik-eväät ovat suussa sulavia ja täynnä makua.


Kuvauksen kesto on noin kaksi tuntia, ja se sisältää sekä valokuvauksen että piknik-hetken. Valmiit kuvat toimitetaan digitaalisessa muodossa korkealaatuisina tiedostoina, joita voitte käyttää muistona tästä erityisestä päivästä.


Varaa nyt ja luo ikimuistoisia hetkiä!

Ota yhteyttä ja varaa piknik-kuvaus, joka yhdistää herkuttelun ja kauniit valokuvat. Tämä on täydellinen tapa juhlistaa erityisiä hetkiä, kuten vuosipäiviä, syntymäpäiviä tai ihan vain nauttia kauniista päivästä rakkaidesi kanssa.


Lämpimästi tervetuloa kokemaan ikimuistoinen piknik-kuvaus!

IKIMUISTOISIA HETKIÄ JA HERKUTTELUA LUONNON HELMASSA

HINTA JA LISÄTIEDOT


Peruspaketti kahdelle: 500€

Lisähenkilöt: 20€ per henkilö

Kuvausaika: noin 2h

Hinta sisältää koko kuvagallerian!