Children - Family

Lapsikuvaus

Meidän pikkuisemme ovat vain lyhyen hetken pieniä, taltioidaan yhdessä tämä hetki muistoiksi. Lapsikuvauksessa mennään lapsen ehdoilla hellästi ohjaten. Leikin avulla teemme kuvaushetken lapselle mukavaksi ja sujuvaksi. Kuvauksessa kaikki tunteet ovat sallittuja.


Lapsikuvaukseen voi tulla vauvan tai vanhemman lapsen kanssa, teemme yhdessä kuvauksen juuri teille sopivaksi. Kuvauksessa voimme kuvata yhden tai useamman lapsen sekä pari kuvaa vanhemmista. Mikäli toiveissa on laajempi kuvakokonaisuus, suosittelen perhekuvausta tai teille räätälöityä kuvauspakettia, josta voimme sopia erikseen. Kuvaus toteutuu kotistudiollani, teidän valitsemassa sisätilassa tai ulkona. (Huom. meillä on allergisoiva koira, joten vaikka koira ei ole paikalla kotistudio ei sovi todella allergisille)


Pyrin luoman turvallisen tilan valokuvaukseen missä kuvattava voi tuntea itsensä tervetulleeksi ja kauniiksi omana itsenään riippumatta sukupuolesta, iästä, etnisestä tai kansallisesta alkuperästä, uskonnosta ja vakaumuksesta, vammasta, terveydentilasta tai seksuaalisesta suuntautumisesta.


Leikkien laadimme muistoja.


PRIce


STANDARD

Portraits; Love, Children, Family

45min-1,5h

200€ + PHOTOS /500€ ALL PHOTOS


PHOTOS


The price of additional photos depends on the amount of photos ordered.

All photos from gallery - 350€

50 pictures - 250€

25 pictures - 200€

10 pictures - 99€