vastasyntyneenkuvaus


Mikä elämänmullistus se onkaan, kun pieni vauva saapuu elämään. Vauva on vain aivan pienen hetken vastasyntynyt ja muistimme ei valitettavasti ole täydellinen varsinkaan suurien elämämuutosten aikana. Siksi suosittelen kaikille kuvaamaan sen pienen hetken, jolloin vauva on aivan pikkuruinen.


Suosittelen että vastasyntyneenkuvaus kuvataan ennen kahden viikon ikää, jotta saadaan taltioitua se hetki, jolloin vauva on aivan pieni. Kuvaukseen kuuluu sekä vastasyntyneen kuvaaminen, että vanhemman/vanhempien kuvaaminen vastasyntyneen kanssa. Kuvaus toteutuu teidän kotona, kotistudiollani tai lämpimällä säällä voidaan kuvata myös ulkona.  Huom. meillä on allergisoiva koira, joten vaikka koira ei ole paikalla kotistudio ei sovi todella allergisille. Kuvauksessa kaikki tunteet ovat sallittuja.


Olen kouluttautunut newborn kuvaaja ja tiedän miten käsitellä vastasyntyneitä turvallisesti. Pyrin luoman turvallisen tilan valokuvaukseen missä kuvattava voi tuntea itsensä tervetulleeksi ja kauniiksi omana itsenään riippumatta sukupuolesta, iästä, etnisestä tai kansallisesta alkuperästä, uskonnosta ja vakaumuksesta, vammasta, terveydentilasta tai seksuaalisesta suuntautumisesta.

Muistoja vauvakuplasta.

Pieni, ihana ja rakastettu nyytti

PRIce


NEWBORN

About 2-3 hours

300€ + PHOTOS / 600€ ALL PHOTOSPHOTOS


The price of additional photos depends on the amount of photos ordered.

All photos from gallery - 350€

50 pictures - 250€

25 pictures - 200€

10 pictures - 99€