Wedding

01 / 10

muut tapahtumat alla

hääkuvaus

Hääpäivä on teille molemmille erityinen päivä, ja haluaisin saada kaikki kauniit hetket taltioitua. Tavoitteeni on antaa teille kauniita ja henkilökohtaisia kuvia, joissa näkyy rakkautta ja tunnelmaa teidän häistänne. Otan kuvia kaikista yksityiskohdista, kuten morsiamen kukkakimpusta ja hääpuvusta, sekä seremoniasta ja juhlasta.


Minulle on tärkeää, että potrettikuvaus tarjoaa teille myös tauon häiden aikana. Saatte ottaa tauon muista ja viettää aikaa "kahdenkesken". Haluan ottaa sekä enemmän ohjattuja ​​kuvia, että rentoja ​​kuvia, joissa teillä on aikaa helliä toisianne.


Voitte valita joko, että valokuvaan vain hääpotretit ja vihkimisen, tai koko päivän mittaisen dokumentoivan valokuvauspaketin. Jos valitsette dokumentaarisen paketin, saan tallennettua koko teidän päivänne, aamupäivästä iltajuhlaan asti. Kuvista muodostuu tarina teidän päivästä, jotta voitte palata muistoihin ja katsoa ihania hetkiä yhä uudelleen.


Se ihana päivä.

Dop fotografering


Under en dopfotografering fotograferas själva dopet och under dopkaffet kan vi även ta porträtt. För fotograferingen reserveras ca en timme.


Pris: 500€ inkluderat ca 100 bilder i färg och svartvit. Elektroniskt format tackkort med en av bilderna.

Begravnings fotografering


Fotografering av jordfästningen och begravningskaffet. Porträtt enligt önskemål. Överenskommelse om foton av själva gravstenen i efterhand är också möjligt. För fotograferingen reserveras ca en timme.


Pris: 500€ inkluderat ca 100 bilder i färg och svartvit.

Övriga evenemang


Jag kan fotografera t.ex. fester av olika slag, möhippa eller andra evenemang. Ta kontakt för erbjudande.

Priser:

Mini 4h 1200€

Small 6h 1400€

Medium 8h 1600€

Large 10h 1800€